Пътят между селата Орешак и Черни Осъм бе непроходим тази

...
Пътят между селата Орешак и Черни Осъм бе непроходим тази
Коментари Харесай

Пороен дъжд затвори пътя между селата Орешак и Черни Осъм

Пътят сред селата Орешак и Черни Осъм бе непристъпен тази нощ, откакто от поройния дъжд нощес от стръмен скат се свлякоха огромно количество земна маса и дървета. Вече е измит и придвижването е възобновено, заяви кметът на община Троян Донка Михайлова.

По думите й свлачището не е засегнало къщи и няма потърпевши хора, защото е било при започване на село Черни Осъм. Разчистването е траяло съвсем през цялата нощ.

"Община Троян незабавно провежда напъните и на полицията, и на общинско дружество "Комунални услуги ". Осигурено беше придвижването на МПС през обходен път.

Мобилизирана беше техника на "Комунални услуги ", която през нощта разчисти пътя и хората умерено да могат да отидат на работа през днешния ден ", сподели още кметът.

Тя добави, че поради планинския регион сходни свличания се случват от време на време.

"Пътищата се намират сред стръмни скатове и постоянно има такива опасности. Полагат се старания да се поддържат тези сектори, само че сложността на терена допуска случването на сходни свлачища ", уточни Михайлова и добави, че през днешния ден ще бъде изработен оглед на положението на пътните настилки след снощния проливен дъжд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР