Пътят Камино е път към себе си, път на пречистване.

...
Пътят Камино е път към себе си, път на пречистване.
Коментари Харесай

Пътешественик: Пътят Камино е път към себе си, път на пречистване

Пътят Камино е път към себе си, път на филтриране. Той дава взор във вътрешността. Хубаво човек да отдели това време и да се огледа в огледалото. Това сподели пътешественикът Адриана Диканчева в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.  

Тя изминава пътя Камино с колело, тъй като не разполага с физическото време за пешеходния маршрут. По него човек изминава към 25 км на ден, до момента в който с колелото тя е изминавала два пъти повече. " Препоръчвам при опция да се направи пешком. Много повече време има човек да се огледа към себе си. Ако имате предпочитание да споделяте с останалите хора, ходенето пешком го разрешава. Огледалото по време на Ел Камино са хората, които срещаш, природата, с която поддържате връзка – тя също ти дава доста добра противоположна връзка къде се намираш “, показа пътешественикът. 

70% от маршрута минава през пресечени и планински местности. По думите й той не е тежък, с изключение на последния сектор директно преди Сантяго. За шестте дни изминава 300 км по брега на Атлантическия океан и 2500 метра позитивна денивелация. " Но денивелацията работи кумулативно, с струпване. През цялото време, до момента в който караш колело, си надолу-нагоре “, добави тя.   

По време на пътуването единствената връзка със света на Адриана Диканчева е приложение за следене на маршрута й, посредством което околните й могат да видят къде се намира. " Не желаех да се обаждам и да давам доклади, просто бях пуснала, с цел да може фамилията ми да ме следи. “ 

Носи и таблет, на който може да написа и да чете. " На таблета съм изписала цяла страница с неща, които са могли да ме убият, до момента в който карам – отваряне на врата на кола пред мен, кучета ме атакуваха, оплитаха ми се връзките на педала “, изброи тя. 

По пътя си среща всевъзможни хора. Някои от тях даже не носят багаж със себе си.  

Най-запомнящо в пътешествието й е било възприятието на независимост, показа още Адриана Диканчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР