Пътуванията между различните области в Италия ще бъдат забранени от

...
Пътуванията между различните области в Италия ще бъдат забранени от
Коментари Харесай

Италия забранява пътуванията между различните области за празниците

Пътуванията сред другите области в Италия ще бъдат неразрешени от 21 декември до 6 януари. Това заяви министър председателят Джузепе Конте, който разказа детайлно ограничаващите ограничения поради ковид в страната по време на празниците в края на годината, съобщи Франс прес.

Забраната ще се отнася и за жителите, които пътуват до свое второ жилище в друга област. На 25 и 26 декември и на 1 януари ще бъдат неразрешени пътуванията и сред другите общини в Италия.

Остава в действие вечерният час от 22 часа до 5 часа, като в новогодишната нощ той ще продължи до 7 часа. Ски пистите и лифтовете ще проработят още веднъж от 7 януари.

Правителството резервира и разделянето на страната на райони с друга степен на риск. В районите с сдържан риск заведенията за хранене работят до 18 часа. В останалите - единствено в режим на доставки по домовете.

Здравните управляващи оповестиха нощес за 993 жертви на ковид в страната за денонощие - повече от записания максимален брой смъртни случаи за 24 часа в края на март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР