Пътуването в космоса очевидно е за астронавтите и супер богатите,

...
Пътуването в космоса очевидно е за астронавтите и супер богатите,
Коментари Харесай

Можеш да изпратиш името си на Луната … Ето как

Пътуването в космоса явно е за астронавтите и супер богатите, само че НАСА откри метод, по който останалите от нас могат да претендират за своето място измежду космоса.

„ Можете да изпратите името си на Луната “, написаха чиновници на организацията в обява във Фейсбук от 12 юни. „ Как? Регистрирайте се, с цел да вземете бордната си карта и да се присъединете към близо 3 милиона „ пасажери “, които ще летят към Луната на борда Artemis I тази година.

Имената могат да бъдат добавени към листата, като посетите Nasa.gov/wearegoing.

НАСА споделя, че имената на всичките 3 милиона „ пасажери “ ще обиколят Луната на флаш устройство на борда на галактическия транспортен съд Орион и пътуването ще покрие повече от 2 000 000 километра.

От НАСА споделят, че Артемида I без екипаж се квалифицира като първата стъпка към построяването на „ дълготрайно човешко наличие на Луната за десетилетия напред “.

„ Полетът проправя пътя към кацането на първата жена и първия пъстър човек на Луната! “ оповестяват от НАСА.

„ Ще си сътрудничим с търговски и интернационалните сътрудници и ще установим първото дълготрайно наличие на Луната. След това ще използваме наученото на и към Луната, с цел да създадем идващия великански скок: да изпратим първите астронавти на Марс “.

Датата на пускане остава към момента неразбираема, само че „ пробата за генерална подготовка “ е на 18 юни в галактическия център Кенеди във Флорида. Актуализациите за задачата са оповестени на: Blogs.nasa.gov/artemis/.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР