Пътуването с мобилен дом, каравана или палатка става все по-популярно.

...
Пътуването с мобилен дом, каравана или палатка става все по-популярно.
Коментари Харесай

Рекорден е бил броят на къмпингуващите през 2022 г.

Пътуването с мобилен дом, каравана или палатка става все по-популярно. Никога не е имало толкоз доста туристи на къмпинг като през 2022 година Това е резултат от оценка на портала за пътешестване и резервации www.camping.info въз основа на данни от Федералната статистическа работа. През 2022 година операторите на къмпинги в Германия са се радвали на 40 177 003 нощувки, което подхожда на нарастване от 22 % по отношение на миналата година. Очаква се търсенето да продължи да нараства и през 2023 година Все още свободните терени можете да намерите и резервирате на camping.info.

Максимилиан Мьорле, ръководещ шеф на къмпинг портала camping.info със седалище в Берлин, поучава туристите да резервират къмпинг за почивката си през 2023 година неотложно - „ Бумът на къмпингуването към момента не е спрял. Популярните къмпинги към този момент не са извънредно резервирани в разгара на сезона или по време на ваканционните интервали “.

Паркът от транспортни средства за отдих също нараства устойчиво през последните години. В момента в Германия има регистрирани 1 594 336 транспортни средства за отдих - 822 624 кемпера и 771 712 каравани. Преди пет години имаше 1 140 966 транспортни средства за отдих.

Много оператори на къмпинги вложиха през последните години и модернизираха и разшириха своите оферти. Вече се оферират освен места за мобилни къщи и палатки, само че и комфортни мобилни къщи или първокласни палатки. Офертата в къмпингите също стана по-обширна - от басейни и уелнес уреди до личното голф игрище на обекта.

Приложението camping.info предлага поддръжка за комфортно търсене и запазване на къмпинги през смарт телефон. С избор от повече от 23 000 къмпинга от 44 европейски страни, новата версия, включваща офлайн карти, е съвършен сателит за пътешестване.

„ Особено потребно е къмпингите от цяла Европа да демонстрират своята наличност онлайн и свободните места да могат да бъдат резервирани незабавно на мобилния телефон “, изяснява Мьорле. Над 1600 къмпинга могат да бъдат резервирани непосредствено на camping.info в мрежата и приложението. Потребителите на приложението също имат достъп до 230 000 отзива, както и до 220 000 фотоси, и 3200 видеоклипа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР