Пътниците, които имат срещу коронавируса, придобит било то чрез ваксинация,

...
Пътниците, които имат срещу коронавируса, придобит било то чрез ваксинация,
Коментари Харесай

Пътниците с имунитет срещу COVID трябва да са освободени от тест и карантина

Пътниците, които имат против ковид, добит било то посредством имунизация, или преболедуване, би трябвало да бъдат освободени от отговорностите да показват негативен тест и да съблюдават карантина. Това се споделя в обновените инструкции на Европейската организация за авиационна сигурност и Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите, съобщи ДПА, представена от.

Препоръката не касае обаче пасажерите с имунитет против ковид, идващи от страни, където има мощно заразни разновидности или където броят на новозаразените си остава висок. В обновените инструкции на двете ведомства се споделя, че би трябвало да се подчертава върху носенето на маски, спазването на хигиеничните правила и физическата отдалеченост. Ръководителите на двете ведомства предизвестяват, че до момента в който забележителен дял от хората не бъдат имунизирани, всички би трябвало да продължат да са внимателни.
 Заради Делта: Италия вкарва карантина за идващите от Англия Заради " Делта ": Италия вкарва карантина за идващите от Англия
Италия ще вкара още веднъж карантина за пътуващите от Англия, в случай че случаите на разновидността на ковид „ Делта ” там прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР