Пътничка в лек автомобил е загинала, а други две са

...
Пътничка в лек автомобил е загинала, а други две са
Коментари Харесай

Една жена е загинала, а други две са ранени при катастрофа край село Комунига

Пътничка в лек автомобил е починала, а други две са били настанени в болница след тежко пътнотранспортно произшествие в региона на село Комунига към 17.00 часа през вчерашния ден, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кърджали .

42-годишен лидер на " Фолксваген “ с кърджалийска регистрация на завой изгубил надзор над ръководството, колата напуснала платното за придвижване и се блъснала в склон. Вследствие на удара 55-годишна пътничка била тежко ранена и по-късно умряла, потърпевши и други две на 64 година и на 60 година

Екипи на Центъра за незабавна помощ транспортирали за обзор петима в Спешното приемно поделение в Кърджали. Пострадалата на 64 година била с тежка мозъчна контузия и превозена в Пловдив, пътничката на 60 година била настанена в болница със счупена ръка.

Водачът и още една жена, пътувала в колата, били прегледани и освободени. Направените проби за алкохол и  опиати на водача са с негативни резултати. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е направила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР