Пътната полиция започва нова акция. Този път трафикът ще е

...
Пътната полиция започва нова акция. Този път трафикът ще е
Коментари Харесай

Пътна полиция с нова акция: Камери по пътищата към зимните курорти

Пътната полиция стартира нова акция. Този път трафикът ще е във вниманието на униформените. Така да вземем за пример под необикновен надзор ще е интензивното придвижване на камионите, оповестиха от полицията.

По-топлото време ще е фактор да има повече пътуващи към зимните куророти-Боровец, Банско и Пампорово. В тези райони с камери ще се следи скоростта . А мобилни екипи, дружно с потока на придвижване, ще следвт за неразрешени маневри. Възможно е в тези райони да има падащи камъни и по тази причина Пътна полиция насочва вниманието на водачите към тази заплаха. По пътища към Смолян тази заран имало паднали много камъни. Няма потърпевши.

В дребните обитаеми места, където са се случили доста пътно-транспортни произшествие с потърпевши, също ще има акция.

При предходна акция при тествани 9407 камиона, униформените засекли 3478 нарушавания.148 транспортни средства имали проблеми поради техническа нередовност. При 10 рискови случая камионите са спрени. Засечени са 10 пияни и един дрогирн водач. Друг лидер предложил рушвет

При рейсовете нарушаванията са по-малко - 281. Повечето били маловажни. Един от водачите карал пасажери с алкохол в кръвта,обясниха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР