Пътната обстановка е нормална при зимни условия, но ако имаме

...
Пътната обстановка е нормална при зимни условия, но ако имаме
Коментари Харесай

Пътната обстановка е нормална

Пътната конюнктура е естествена при зимни условия, само че в случай че имаме тежки снегонавявания, можем да затворим цели сектори, заключи днешната обстановка министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

„ Критична конюнктура няма. Има затворени проходи, като от няколко месеца Троян-Кърнаре е затворен. В Рилородопския масив и Стара планина ще имаме по-обилни снеговалежи. Ще има и в цяла Северна България. Така че там ще насочим главния запас. Разбира се и по автомагистралите и пътищата първи клас ", разяснява Нанков.

Той предизвести, че има опция за затваряне на автомагистрали за тежкотоварни коли. „ Временно ограничаваме тежкотоварното придвижване, от време на време и основните пътища, с цел да могат снегорините да си свършат бързо, качествено и на време работата. Вчера имаше няколко тежки пътнотранспортни катастрофи. Имахме верижна злополука на Северната скоростна дъга, както и в сектора Русе-Бяла ", разяснява Нанков. По отношение на запълването на дупките, Нанков съобщи, че има организация, само че би трябвало да приключат преваляванията. „ Глобалната ни цел и политика е да не приказваме за дупки ", разяснява Нанков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР