Паспортните служби в София вече ще работят от по-рано. На

...
Паспортните служби в София вече ще работят от по-рано. На
Коментари Харесай

Паспортните служби в София ще работят от по-рано заради опашките

Паспортните служби в София към този момент ще работят от по-рано. На брифинг тази заран от Столична дирекция на вътрешните работи предложиха на хората да се явят по-рано пред пунктовете на звената " Български документи за идентичност ". Те ще отварят още в 07.00 часа, а рботното време ще е до 17:30 ч. Няма да има обедни почивки и други почивки, с изключение на софтуерните от 13 до 13:30 часа, които са за стерилизация на пространствата.

В събота районните ръководства от известно време към този момент работят от 08:30 до 14:30 часа, посочи зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Мариан Билалов.

" Всяка събота документи за идентичност се одобряват и в отдела на бул. " Мария Луиза ", акцентира той.

Най-много опашки има в Първо, Пето и Шесто РПУ. От началото на месец август 18 000 души са подали заявление за възобновяване на персонални документи.

" Имайки непрекъснат адрес на територията на град София те могат да изберат, което и да е районно, с цел да подадат заявление и да им бъде публикуван документ за идентичност. Не е належащо да се обръщат към районното ръководство, където живеят ", сподели още Билалов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР