Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и

...
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и
Коментари Харесай

Logitech G празнува 10 години от излизането на легендарната геймърска мишка G502

Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие нововъведения и съвършенство в дизайна

Светлин Желев 20:21 | 02.05.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 8:57 | 30.04.2024

Ексклузивно: До 2030 година Съединени американски щати и всички страни от Г-7 изцяло ще се откажат от потреблението на въглища

КосмосЕмил Василев - 8:00 | 01.05.2024

Свързване на Вселената: Китайски математик е построил „ мост “ сред квантите и космоса

IT НовиниДаниел Десподов - 15:13 | 30.04.2024

Вече всеки може да опитва: SpaceX стартира да предлага задействани Starlink терминали единствено за $1 $ за един месец

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Днес Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор на гейминг технологии и съоръжение, чества 10 години от излизането на именитата геймърска мишка G502. В това първо десетилетие, G502 се наложи като любимец в геймърската общественост, защото дава ненадмината продуктивност, новаторски технологии и несравними дизайнерски детайли, които я трансформират в най-продаваната геймърска мишка в света, с повече от 18 милиона продадени мишки от първичното ѝ излизане на пазара.

„ G502 е обичаната ми мишка от години насам. Тя е идеалният баланс сред екстри под формата на спомагателни бутони, без да е излишно комплицирана и натоварваща. Тази мишка е извънредно комфортна за прилагане за продължителни интервали от време. G502 има грациозен и готин дизайн. Тя постоянно е била несравним избор за геймърите, които желаят няколко спомагателни, леснодостъпни бутона и гладка игра без спиране “, сподели Мег Кейли, известен гейминг стриймър и продуцент, която употребява G502 от 2019 година

От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на потребностите на геймърите. С всяка актуализация екипът от инженери и дизайнери на Logitech G дефинира кои фактори въздействат на играта и вдъхва живот на тези прозрения под формата на съответни характерности и функционалности в истинската G502 и всеки модел по-късно.

През 2014 година Logitech G показа първата G502 с дълбока персонализация, несравнима продуктивност при следене и сърдечност плюс оптимален комфорт. През 2016 година пристигна ред на G502 Proteus Spectrum, която даде на геймърите до 16,8 милиона цветови персонализирани варианти за подсветката. Оттам нататък през 2018 година беше показана мишката G502 HERO, проектирана със датчика HERO 25K на Logitech G – най-ефективният датчик за времето си. През 2019 година G502 беше надградена с безжичната технология LIGHTSPEED за неповторима реакция и надеждност, както и безжичното зареждане POWERPLAY; най-наскоро G502 беше обновена до G502 X, G502 X LIGHTSPEED и G502 X PLUS с хибридните оптично-механични суичове LIGHTFORCE.

„ В Logitech G се гордеем с това, което постигнахме през последното десетилетие “, сподели Уджеш Десаи, общоприет управител на Logitech G. „ Това, което отличава G502 – авангардни технологии и новаторски дизайн – се трансформира в златния стандарт за геймърски мишки на всички места “.

При проектирането на G502 екипът от дизайнери и инженери трябваше да дефинира кои фактори въздействат най-вече на играта, с цел да изобрети мишка, която дава обилие от превъзходни функционалности. Оригиналната мишка G502 разполагаше с мощен, извънредно прецизен и акуратен датчик, който можеше да бъде надъхан към повърхността, върху която геймърът движи мишката за безупречно следене и оптимална продуктивност на датчика. Чрез потребление на технологии като топлинно картографиране и изпробване с геометрията на повърхността, екипът сътвори мишка, която обезпечава същински комфорт, новаторска визия и дизайн и се усеща като естествено продължение на ръката на геймъра.

„ Дизайнът на G502 усъвършенства всяка част от ръката, приспособява устройството към всяко геймърско предпочитание и потребност и предлага еластичност при разположението на бутоните, с цел да максимизира гейминг преживяването. G502 е като едно достоверно продължение на самите нас и усъвършенства нашите качества десетократно “, сподели Джереми „ Squatingdog “ Педрон, основател на наличие и геймър.

Присъединете се към празника!

През идната една година Logitech G ще афишира специфични активации, дарове и празнични събития по случай 10-годишния празник на G502:

От 2 май Logitech G афишира партньорството си с PUBG: BATTLEGROUNDS на KRAFTON, един световен дует, който ще показа многоетапен шампионат с голям брой продуктови и парични награди, в това число шанса да спечелите G502 X PLUS мишка от стеснен тираж, както и G640 подложки за мишки. Турнирът ще бъде излъчен онлайн в формалния канал на PUBG: BATTLEGROUNDS в Twitch. За да се регистрирате, апелирам, посетете формалния канал на Logitech G в Discord.

За повече информация по какъв начин да се включите в тези интензивности, апелирам посетете Discord канала на Logitech G или следете @LogitechG.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР