Първото нещо, което Георги Иванов трябва да направи като президент

...
Първото нещо, което Георги Иванов трябва да направи като президент
Коментари Харесай

Георги Илиев пред БНТ: Бербатов и екипът му подцениха хората от ниските дивизии

Първото нещо, което Георги Иванов би трябвало да направи като президент на БФС е да даде футболното шампионата на Лигата и да извади съдиите от футболния съюз. Това би трябвало да бъдат независими единици, а футболният съюз да се занимава с юноши, младежи и мъже национални тимове. С нищо друго. Това мнение изрази в изявление за Българска национална телевизия някогашният футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла. Той разяснява изключителния конгрес на БФС и избирането на Георги Иванов за правоприемник на Борислав Михайлов отпред на футболната централа.

„ Винаги сме с вяра, че нещо ще се промени. Гонзо, в случай че страната не застане зад него, няма да може да направи нищо самичък. Не чакам някакви огромни промени от Гонзо, въпреки че той е мъжага момче, съществено момче. Мисля, че в Управителния съвет би трябвало да влезнат и хора на Димитър Бербатов, там също има съществени момчета, само че може би не подходиха вярно “, разяснява Илиев.

Майкъла разяснява и думите на Стилиян Петров и Мартин Петров, че завършват с българския футбол.

„ Това също не е вярно. Какво значи дотук сме? Те дължат всичко на футбола, на ЦСКА, на там, откъдето са израснали. Не е правилно и професионално да кажеш, че ще се отказваш от всичко. Аз обичам да видя някой, който ще надгражда. Някой, който на следващия ден ще направи нещо по-добре. Когато застанеш някъде се постарай, от тук нататък да гледаш на следващия ден, а не през вчерашния ден. За мен това беше съществена неточност на тях (Бербатов, Мартин и Стилиян Петров). Освен това нямаха доста връзка с хората от трета, четвърта дивизия, които също имат един глас, както и Левски и ЦСКА. Подцениха ги “, разяснява Илиев.

Ще може ли Георги Иванов да направи връзка с страната и по този начин мечтаната смяна в инфраструктурата, Илиев разяснява по този начин:

„ Това не зависи от него, а от това дали страната има интерес да го направи. Не имам вяра това да стане с лека ръка. Вече 30 години страната е абдикирала от футбола – унищожихме базите, спортните школи, спорта в учебните заведения “, сподели Майкъла.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР