Първото ми впечатление е, че не е свършила предизборната кампания

...
Първото ми впечатление е, че не е свършила предизборната кампания
Коментари Харесай

Дилов довърши ,,Промяната“: Ще катастрофират зловещо! Не може да се прикрива стореното

„ Първото ми усещане е, че не е свършила предизборната акция за някои от обединенията, второто е, че отсъства всякакво държавническо мислене. В това отношение нашата група, на ГЕРБ-СДС, има много поредно държание. Всъщност ние се обръщаме от самото начало към тези, които биха могли да трансформират избора. Ние не им споделяме „ гласувайте за нас “, а просто подкрепете един от двамата, с цел да излезем от рецесията. Няма такова схващане от „ Продължаваме промяната “. Опитът да го предизвикаме удари на камък, няма смисъл. Те още очевидно се къпят в избирателен адреналин! Някой ги лъже, че на последващи предварителни избори ще имат по-добър резултат, в противен случай ще катастрофират злокобно, тъй като не може дълго време да се прикрива това, което направиха, до момента в който управляваха. То просто излиза наяве през всеки минал ден “. Това съобщи пред Tribune националният представител от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син, откакто към този момент няколко часа новоизбраното Народно заседание не може да избере собствен ръководител.

По думите му „ който и да ръководи няма да е вманиачен да носи тази отговорност, вместо да каже какво е заварил в реалност “.

„ Ако от някакво образование сегашните служебни министри не изнасяха тези неща, идващите ще стартират да го изнасят. Аз имах доста смешно наблюдаване. Чудех се за какво Слави Минеков (бел. ред. Велислав Минеков – сегашен длъжностен министър на културата) не ни хейти, както го правеше на предходните акции. Той просто няма време. Той има 900 непридвижени преписки от Наско ( Атанас Атанасов – някогашен министър на културата в кабинета „ Петков “), и от заран до вечер би трябвало да оправя бакиите, които завари. Това, че не го е споделил, както аз Ви го споделям в този момент, се дължи единствено на опита му да бъде внимателен “, означи Дилов.

Според него никой няма да завоюва от развоя на събитията през днешния ден, само че тези, които го провокират ще завоюват минимум.

На въпрос какъв е изходът от тази обстановка, той отговори следното:

„ Изходът е софтуерен, то няма различен. Изходът е да се въртят избори, както при избор на Папата, до момента в който някой от дребните не промени мнението си и гласоподава. В противоположен случай президентът или самите ние можем да вземем решение да вървим на нови избори “.

Любен Дилов-син обърна внимание и на друга опция, въпреки под формата на смешка.

„ Между другото зависи от Вежди. Ако му писне, удари звънеца и каже край без да насрочи ново съвещание, то имаме край. Да имаме конституционна обстановка, само че имаме край въобще на това заседание и към този момент президентът би трябвало да реши дали ще привиква ново съвещание или нови избори “, разяснява още депутатът от ГЕРБ-СДС.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР