Първородната рожба на Катрин Тасева прие християнствотоПищно и тузарско кръщене

...
Първородната рожба на Катрин Тасева прие християнствотоПищно и тузарско кръщене
Коментари Харесай

Златното момиче Катрин Тасева с тузарско кръщене

Първородната рожба на Катрин Тасева одобри християнството
Пищно и тузарско кръщене провежда златното момиче Катрин Тасева за своята първородна рожба Николай. Бившата гимнастичка и обичаният й, сладкарският необут Станислав Сивков, въобще не жалят средства за деня, в който техният наследник одобри религията Христова.



Сивков и Тасева са дружно от няколко години

Церемонията по приемане на вярата се състои в родния град на обичания на Тасева - Асеновград. Именно там двойката живее към този момент над 2 години. Малкият им правоприемник още няма годинка, само че родителите вземат решение, че е време той да одобри християнството.



Двойката танцува на купона във връзка кръщенето на бебето

Популярната ни гимнастичка и Сивков канят над 100 индивида на банкета, откакто дребният Николай към този момент е кръстен. Купонът се състои в елитно заведение и продължава до късните часове на нощта. За положителното въодушевление на фамилията и околните му пък се грижи музикант, който свири на цигулка. Тортата, с която родителите черпят, пък е внушителна - на няколко етажа, а по средата е изписано - " Св. Кръщене Николай ".



Катрин с една от най-хубавите си приятелки

От кръщенето липсва една от орисниците на бебето на Тасева - Илиана Раева. Каква е повода обичаната на мажоритарния притежател да не иде до Асеновград, остава мистерия.



Тасева е с мегасекси рокля

Тасева роди първородната си рожба Николай при започване на предишното лято. Месеци по-рано, около Коледа, предприемачът предложи брак на обичаната си. Засега обаче двамата още не са решили по кое време да се венчаят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР