Първоначално той платил доста пари на майстори“ в София, но

...
Първоначално той платил доста пари на майстори“ в София, но
Коментари Харесай

Бизнесмен Събра Погледите На Цяла България С Уникален Златен Мерцедес!

Първоначално той платил много пари на „ майстори “ в София, само че те безусловно унищожили колата. „ Вече имахме осъществен план за позлатяване на „ Ламборгини Хуракан “ на един индиец и индивидът ни потърси, с цел да помогнем “, описа Румен.

Собственикът на мерцедеса докарал неприятно изглеждащото след опита за оптичен тунинг возило в автоцентъра на Балкови през април тази година. Състоянието й обаче било толкоз неприятно, че се наложило изцяло пребоядисване, преди да бъде облепена със златно фолио.

„ Над златното фолио е подложен и втори слой транспарантно защитно фолио, което пази първото ”, изяснява още технологията Бялков. Материалът е извънредно безценен и се реже точно с акуратност до микрон с лазерна технология. „ Като видяхме по какъв начин дойде колата при нас, се бяхме отчаяли, само че най-после визията й бе напълно друга. Собственикът й е много придирчив човек и фен на ретро коли и считам, че остана удовлетворен. В момента той има „ Мерцедес ” без аналог в света “, обобщава Румен Бялков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР