Първокласниците от варненското ОУ "Петко Р. Славейков" ще учат с

...
Първокласниците от варненското ОУ "Петко Р. Славейков" ще учат с
Коментари Харесай

Първокласниците от ОУ П. Р. Славейков във Варна ще учат с таблети

Първокласниците от варненското ОУ "Петко Р. Славейков " ще учат с таблети, оповестява Радио Варна Устройствата ще им бъдат предоставяни единствено в границите на престоя им в учебно заведение.
Новите класни стаи, в които и учители, и възпитаници прекрачиха през днешния ден прага, са ремонтирани и обзаведени със 150 хиляди безплатно финансиране от "Фондация "Америка за България ", който учебното заведение завоюва през юни 2016 година

Проектът на ОУ "Петко Р. Славейков " се назовава "Училища за мечтатели " и съставлява мултифункционален център за преподаване.

На процедура целият ляв кулоар на учебното заведение е преобразуван от елементарни класни стаи и кулоар в такива, които оптимално се приближават до домашния уют. Там обаче има голям брой просветителни игри и благоприятни условия. В допълнение той разполага с изложба, спектакъл, дребна морска градина, където децата от близо ще могат да следят, разучават и да се грижат за разнообразни животни, библиотека и доброволчески ъгъл, както и особено обособено място за разделно събиране на боклуци.

Край стените са ситуирани и кътове за отдих.

Сред общо 23-те образователни заведения в цялата страна, които получиха финансиране по линия на състезанието "Училища на бъдещето ", има още едно варненско школо. Това е 1-ва Езикова гимназия, където от през днешния ден към този момент действа Център за езиково образование, финансиран със 195 хиляди лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР