Първо трябва всеки, който има амбицията да прави някакви дълбоки

...
Първо трябва всеки, който има амбицията да прави някакви дълбоки
Коментари Харесай

Румен Радев за записите: Алабализмите не са мой прийом

„ Първо би трябвало всеки, който има упоритостта да прави някакви дълбоки промени в службите, да не кажа разгром,трябва да е изцяло наясно, че тези служби не са на президента, а на България и са под директното оперативно управление на Министерски съвет - в лицето на министър-председателя, а не на президента. Ако искаш да реформираш службите, би трябвало да познаваш законите на тези служби, структурата, дилемите, функцииите, метода на съдействие на тези служби с задграничните сътрудници, тъй като и това не се познава “, съобщи в първия си коментар след изтеклите записи от съвещанието на Политическа партия президентът Румен Радев. Той съобщи, че службите са реформирани и вършат всичко в границите на бюджета и опциите си.

Държавният глава даде образец с премия, дадена н ДАНС в Съединени американски щати за изключителни заслуги и принос в Съединени американски щати.

„ Тези хора в този момент желаят да обезглавят това управление въз основата на  някакви посолства “, разясни Радев и добави, че казусът към този момент моралните устои на политическата класа, а това води до намаляващо доверие в политическата система и държавността. Без доверие няма по какъв начин да реализираме огромни национални цели. Очаквам партиите да премислят политическия морал, а не съдружните съглашения “.

„ Алабализмите не са мой способ, очевидно те са способ на други хора, както стана ясно от записите. Нека те да обяснят какво са имали поради “.

Радев изясни, че няма да привиква КСНС поради записите.

„ Консултативният съвет за национална сигурност се организира при закрити врата и се работи с класифицирана информация. От изтеклите записи излиза наяве, че аз доста мъчно ще позволи някой хора да седнат на масата, където да се разисква класифицирана информация “.

Президентът Румен Радев одобри почетния строй на образователния полигон „ Ново село “. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР