ПЪРВО НА FOX: Националната асоциация за оръжие разкритикува предложение от

...
ПЪРВО НА FOX: Националната асоциация за оръжие разкритикува предложение от
Коментари Харесай

NRA запали администратора на Байдън за план за промяна на правилата за купувачи, продавачи на оръжия

ПЪРВО НА FOX: Националната асоциация за оръжие разкритикува предложение от ATF, което съгласно групата за правата на оръжие може да „ незаслужено криминализира " американци за продажба на огнестрелно оръжие и затова основават " съществено комплициране " за законните притежатели на оръжия, които вземат участие в покупко-продажби с огнестрелни оръжия.

„ Предложеното предписание на Байдън ATF, ATF2022R-17, е просто още един опит за заличаване на правата ни по Втората корекция, с капацитета да криминализира незаслужено елементарните американци за присъединяване в законни покупко-продажби с огнестрелно оръжие, “ Изпълнителният шеф на NRA-ILA Ранди Козуч сподели извънредно за Fox News Digital в изказване.

„ Това предписание жестоко подценява неотдавнашното подкрепено от NRA решение на Bruen по отношение на втората корекция. То също по този начин основава съществено комплициране измежду законните притежатели на оръжия, които купуват и продават законно огнестрелни оръжия за разнообразни цели, от колекционерство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР