Първият заместник-председател на комисията по международни въпроси на Държавната дума

...
Първият заместник-председател на комисията по международни въпроси на Държавната дума
Коментари Харесай

Държавната дума отговори на румънски генерал за войната с Русия

Първият заместник-председател на комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума Светлана Журова отговори на началника на Генералния щаб на Румъния военачалник Георгица Влад, съгласно който страната му би трябвало да е подготвена за война с Русия. Журова съобщи, че откровението на висшия румънски офицер е директно обвързвано със западната помощ за Украйна.
Генерал Георгица Влад разясни, че сега Румъния не е подготвена за война с Русия, само че би трябвало да одобри съществено тази опасност. Според него " румънците би трябвало да се приготвят военно и да намерят нужните принадлежности, с цел да има квалифицирано и стабилно общество ".
" Западът даде на Украйна прекомерно доста пари и в този момент се тормози, че това ще предизвика неконтролируеми дейности на Киев. За страдание самите румънци поддържат този спор и се опълчват на мирните договаряния. Би било по-добре тези средства да се похарчат за мирни договаряния и за възобновяване на Украйна. Понеже съдружниците на Киев вложиха доста пари в Украйна, те мъчно могат да обяснят това на своето население. Самите те обилно финансират Зеленски, а по-късно ни упрекват, че сме почнали война против тях ", сподели Светлана Журова.
На 24 януари т.г. началникът на Генералния щаб на Сухопътните войски на английските въоръжени сили Патрик Сандърс съобщи, че в случай че спорът в Украйна ескалира и НАТО се намеси в него, британците би трябвало да бъдат уверени да се причислят към армията. Според английския военачалник мисленето на английските жители би трябвало да се промени, с цел да са подготвени да пазят страната си.
В този дух се изрече и норвежкият министър на защитата Ейрик Кристоферсен, който прикани да се усилят разноските за защита и Норвегия да се приготви за война с Русия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР