Първият вот на недоверие към кабинета Денков“ беше отхвърлен на

...
Първият вот на недоверие към кабинета Денков“ беше отхвърлен на
Коментари Харесай

Първи коментари след неуспешния вот на недоверие

Първият избор на съмнение към кабинета Денков “ беше отритнат на изключително съвещание на Народното събрание. Срещу оставката на държавното управление гласоподаваха 143 депутати, " за “ бяха 71 народни представители. Нямаше „ въздържали се “. „ Предложението не е признато, вотът е несполучлив “, разгласи след гласуването ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

Проектът на решение за гласоподаване избор на съмнение, " поради неуспеха на държавното управление в бранш " Енергетика “, беше импортиран предходната седмица от 72 депутати от " Възраждане “, " Българска социалистическа партия за България “, Има Такъв Народ и самостоятелния Радостин Василев.

Не закъсняха и първите мнения:

Минути откакто държавното управление му оцеля при първия избор на съмнение министър председателят Николай Денков разяснява, че опозицията е потегли с неправилен метод: „ причините им са погрешни и се основават на неистини. Колкото и да можеха да манипулират с тях хората за известно време, в последна сметка истината става ясно ".

По думите му не е имало причини, които всъщност да изискват този избор и единствено се е изгубило парламентарно време: „ Все още се пробват да заблудят хората, само че последователно всички ще схванат, че ние се опитваме да помогнем на тези райони. Има действителна опция да се развие индустриална зона в Стара Загора, в Дупница - дано да гледаме в бъдещето, а не да се чудим по какъв начин да стоим в предишното. Благодаря на всички депутати, които ни поддържаха - политическата поддръжка е значима, тъй като без нея не можем да свършим нищо. Това ни дава съображение да продължим “.

Денков отхвърли да разяснява дали е било знаково отсъствието на Бойко Борисов от пленарната зала при гласуването на вота. " Във фискалния запас има 10 млн. лв. и той е доста добре. Той се трансформира във времето, няма нищо трагично. Състоянието на страната във връзка с финансите е доста положително, да не кажа чудесно дори ", безапелационен беше той във връзка думите на водачът на ГЕРБ, че " пари в страната няма ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР