Първият уикенд на август ни заварва във ваканционно настроение и

...
Първият уикенд на август ни заварва във ваканционно настроение и
Коментари Харесай

3 плажни четива за уикенда

Първият уикенд на август ни заварва във ваканционно въодушевление и подготвени за дни край морето. А ето и три книги, които сигурно бихме поставили в куфара като прелестно и неангажиращо плажно четиво.
 3 книги за уикенда от Тед Чанг, Жоао Пинто Коелю и Виет Тан Нгуен
3 книги за уикенда

Които да ни вършат компания на плажа

" Алисия и теоремата за безкрайната обич "

Когато Алисия губи брачна половинка си при случай, тя надали си показва, че още веднъж може да бъде щастлива. Наследила винарната му в Майорка - бизнес, от който нищо не схваща, както и кучето му, което я ненавижда, тя се оказва в задънена улица.
 Снимка 628742

След няколко години компликации Алисия взема решение да си потърси половинка, която да й помогне, и го прави през уебсайт за запознанства. Така на прага й се появява Марко, който е подготвен да я подари с обич и да й помогне с винарната. Прекалено хубаво е, с цел да е истина, си споделя Алисия. И се оказва права.

Изд. Хермес, 19.95 лева

" Смърт на Ривиерата "

Инспектор Мередит от Скотланд Ярд обожава френското крайбрежие, а спекулация с подправена валута му дава комфортен мотив да замине да проверява точно там. Следите водят до вила " Палома ", благосъстоятелност на ексцентричната англичанка Неста Хедъруик.
 Снимка 628741

Тя събира към себе си пъстра навалица, а колкото по-разнородна е тя, толкоз повече са и интригите. Един нов посетител ще стане причина за формиране на любовен триъгълник, довел до ликвидиране. Така Мередит дружно с помощника си Странг ще би трябвало да проверява й фалшификаторите, и ликвидиране.

Изд. Еднорог, 22.90 лева

" Хотел " Нантъкет "

" Кралицата на летните романи " Елин Хилдебранд ни придвижва на китния остров Нантъкет край крайбрежията на Масачузетс за поредна история, изпълнена с обич, кавги и пикантни секрети. Лизбет и Джей Джей са известна двойка тук, която държи най-популярния ресторант на острова.
 Снимка 628740

Изглеждат като несъкрушимо семейство, до момента в който Лизбет не открива, че Джей Джей има връзка с друга. Огорчена и гневна, тя го напуща и приема предлагането да стане шеф на актуализирания хотел " Нантъкет ". Задачата й е да го трансформира в най-хубавия хотел в света. Което не е елементарно поради славата му от драматичен случай в предишното му.

Изд. Сиела, 19.90 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР