Първият учебен ден наближава и най-атрактивният мол в града PLOVDIV

...
Първият учебен ден наближава и най-атрактивният мол в града PLOVDIV
Коментари Харесай

Много подаръци в PLOVDIV PLAZA през септември

Първият образователен ден наближава и най-атрактивният мол в града PLOVDIV PLAZA ще зарадва над 2500 деца и техните родители. Всеки работен ден до 16-и септември или до привършване на количествата посетителите, напазарували за над 50 лева в обекти на комерсиалния център, имат право да завъртят Колелото на шанса, с цел да получат своя тематичен подарък за първия образователен ден.

Всеки може да поддържа и благотворителния базар на обществени предприятия, който ще се организира в два следващи уикенда на 7-8 и 14-15 септември на равнище 1. Спортни ранички и мешки, несесери, моливници, торби за предпазване и извършване на покупки, текстилни играчки и магнити с обичани герои са измежду продуктите, които хора в неравностойно състояние са изработили с доста усърдие и обич.

„ Ние считаме за наша отговорност да поддържаме хората в неравностойно състояние и да им даваме късмет да бъдат пълноправни членове на обществото “, споделят от мениджмънта на комерсиалния център. И застават зад напъните на Общинско дружество „ Социално дружество за хора с увреждания “ – Пловдив в задачата им посредством построяването на разнообразни умения и пълномощия да усъвършенства интеграцията на рисково групи, както и метода и качеството им на живот, с помощта на взаимно съдействие, поддръжка и доверие в качествата им.

Във всеки от дните на благотворителния базар от 11.30 часа малчуганите и техните родители ще имат опция да изработят сами свои магнити, значки или да оцветят ранички и торбички за учебно заведение и детската градина. Включването в арт работилничките е изцяло гратис.

И тъй като септември е месец на ученика, на 22 септември, още веднъж от 11.30 часа детската работилничка на равнище 1 ще е отдадена на бъдещите възпитаници. Ще нарисуваме и подвържем тетрадки, не по какъв начин да е, а с коркови тапи и картофи. Всеки ще си тръгне с тетрадка, декорирана от него самия!

Черешката на тортата в детските занимания в неделя ще е на 29 септември, когато всички малчугани ще имат опция да пеят, танцуват и същински да се забавляват с Маргаритка! Много занимания, дарове и песни с обичаните герои Биби и Мими чакат дребните и пораснали деца.

Станалият обичаен фермерски базар чака феновете на качествени храни от дребни производители всяка неделя от месеца от 10 до 17 часа на равнище 1. А на 29 септември следва огромното разкриване на есенното издание на базара с доста нови и забавни производители.

Това е единствено едно от поредицата откривания в PLOVDIV PLAZA този месец. Още на 9 септември порти ще отвори дълго чаканият ресторант „ Звезда “. Датата не е определена инцидентно – Звезда бар и кухня пресъздава усетите от близкото минало, когато... билетчето беше 6 стотинки, играехме на двора Черен Петър и стреляхме с фунийки, чакахме с неспокойствие “Милион и едно стремежи ” с Кака Лили, а Дядо Мраз от време на време ни носеше и дарове от Корекома... Голямото разкриване на ресторанта на равнище 2 в комерсиалния център ще е на 20-и септември вечерта, когато специфични посетители ще са DEEP ZONE Project За най-запалените почитатели има и специфична изненада – всеки, който си направи резервация и участва на празненството, ще получи подарък – 9-часов албум с музика и ремикси на DEEP ZONE Project!

Сред стилните попълнения в комерсиалния център този месец е магазинът на Tom Tailor Той ще отвори порти в четвъртък, 5 септември, с извънредна оферта за 20% отстъпка за новата есенна сбирка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР