Първият смартфон от фамилията Galaxy S излезе през 2010 година

...
Първият смартфон от фамилията Galaxy S излезе през 2010 година
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 може да се окаже последният флагман от фамилията Galaxy S

Първият смарт телефон от семейството Galaxy S излезе през 2010 година и напълно скоро се чака да забележим новото потомство флагмани от тази продуктова линия.
В края на този месец, по-точно на 25 февруари Samsung би трябвало публично да показа флагманските смарт телефони Galaxy S9 и Galaxy S9+ с доста положителни механически характерности. Но наподобява, че корпорацията има намерение да се откаже от тази фамилия телефони и да я размени с друга.



Популярният инсайдер Tekz24, който до момента не е забелязван да разгласява подправена информация, заяви че мениджмънтът на Samsung е взел решение да отстрани продуктовата линия смарт телефони Galaxy S и в случай че тази информация се окаже вярна, флагманите Galaxy S9 и Galaxy S9+ ще бъдат последните мобилни устройства от тази фамилия. Следващите телефони към този момент ще имат друго име.



Всички топ-смартфони на Samsung към този момент ще излизат в границите на семейството Galaxy X . Маркетолозите и управлението на южнокорейската корпорация смятат, че двуцифрените цифри в името няма да се отразят добре на възприемането на новите мобилни устройства и няма да наподобяват добре в рекламните клипове.

Ако това се окаже правилно, още от 2019 година всички смарт телефони на Samsung ще бъдат от една единствена продуктова линия – Galaxy X
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР