Първият шампион за 2019 на най-голямата аматьорска лига в страната

...
Първият шампион за 2019 на най-голямата аматьорска лига в страната
Коментари Харесай

Първият шампион на ИТЛ за 2019 става ясен в края на седмицата

Първият първенец за 2019 на най-голямата аматьорска лига в страната Интерактив тенис ще стане явен в края на седмицата в състезателен комплекс „ Дема “. До полуфиналите при начинаещите в Първия вечерен шампионат стигнаха Иван Бончев/Петър Илиев и Стамен Стаменов/Петър Жеков, а финалът ще се играе до неделя. При приблизително напредналите любимците преодоляха първите си противници, а най-интересните срещи занапред стартират.

До края на седмицата предстоят четвъртфиналите, а спечелилият ще бъде излъчен до края на месеца. Вчера за дебютните си мачове за годината излязоха и напредналите от Първия вечерен шампионат. За присъединяване в конкуренцията, категория ИТЛ 500, се записаха 64 дилетанти, с което шампионатът означи връх по посещаемост със 164 състезатели. И в трите категории регистрациите бяха затворени авансово заради огромния напор, само че искащите да играят към този момент могат да се запишат за Втория вечерен шампионат. Той ще се организира в тенис клуб „ 18.82 “, като начинаещите стартират мачовете си на 28 януари.

От Интерактив тенис напомнят, че Вечерните шампионати дават късмет на всички дилетанти да покачат качеството на играта си, като се изправят против равностойни съперници на разнообразна настилка. Форматът на мачовете е 2 от 3 сета - играят се два къси тайбрек сета до 4, а при трети сет спечелилият се дефинира с " шампионски тайбрек ". Участниците се разпределят в схемата съгласно своя рейтинг (интерактивен тенис номер), което подсигурява оспорвани срещи и бърз прогрес.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите на лигата можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР