Първият предприемач, въвел био-производството в България, е част от листата

...
Първият предприемач, въвел био-производството в България, е част от листата
Коментари Харесай

В листата на родения в София Асен Ангелов няма празно

Първият бизнесмен, въвел био-производството в България, е част от листата на претендента за кмет на столицата.

Предприемачът Ивайло Кръстев е един от първите производители на БИО артикули у нас. Роден е в София през 1969 година Има магистратура по финанси в столичния УНСС, работил е и като съветник по Програма САПАРД. В момента главното му занятие Консултант по Европейски стратегии и финансиране, като в това време остава бизнесмен. През 2005 и 2006 година основава и свое лично стопанство за развъждане на биологични ягоди и малини в гр. Вършец.



Едно от най-важните неща за него е фамилията и трите му деца, с които с съображение се гордее – те са пораснали, независими, работещи и искащи да живеят в България. Това му дава и главен претекст да се включи в листата на претендента за кмет на София и неин лидер Асен Ангелов, за който бъдещето и опцията за развиване на младите в столицата е приоритет.

„ Заради мръсотията в София моите деца желаят към този момент да живеят на друго място в България. Но на никой не му пука! “, споделя той.

Притесняват го мръсния въздух в столицата, за който от години не се подхващат съответни ограничения, мръсните и изпотрошени тротоари, в които всекидневно се спъваме, боклуците, с които е зарит градът, неналичието на вероятност и благоприятни условия пред младежите в столицата.

Като един от сполучливите бизнесмени у нас, той има зад тила си планове на стойност над 100 млн. евро, утвърдени за финансиране по Структурните фондове на Европейски Съюз, сполучливо приключени и стабилно работещи. Като общински консултант той ще работи за град, който предлага на младежите чиста и налична среда, европейско качество на живот и вероятности, които да ги накарат да останат и да работят.

За претендента за кмет гласувайте с бюлетина № 11, а за като част от неговия екип в листата за общински съветници – с № 114.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР