Първият подкаст от партньорството на британския принц Хари и съпругата

...
Първият подкаст от партньорството на британския принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Меган става водеща, ще се бори срещу стереотипите към жените

Първият подкаст от партньорството на английския принц Хари и брачната половинка му Меган със Spotify ще е фокусиран върху обидните етикети и стандарти, прилагани към дамите.

Подкастът " Архетипи " ще бъде воден от херцогинята на Съсекс и първото му издание се чака през лятото. В поредицата са планувани изявленията с историци и специалисти за " проучване на етикетите, които се пробват да спъват развиването на дамите ", излиза наяве от известие, оповестено от шведската музикална компания.

Стрийминг услугата пусна в четвъртък едноминутен тийзър. Не са оповестени идните участници и посетители на подкаста.

Хари и Меган подписаха дълготраен контракт за подкасти със Спотифай посредством продуцентската си компания " Арчиуел Аудио ". Това е единствено един от договорите на съпрузите, те подписаха договорка и със стрийминг платформата Netflix.

Двойката се отдръпна от уговорките си като високопоставени членове на английското кралско семейство през март 2020 година и се реалокираха да живеят в в Калифорния, Съединени американски щати, напомня Българска телеграфна агенция. Там те отглеждат двете си деца - Арчи и Лили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР