Първият по рода си 16+1 Логистичен център и Павилион за

...
Първият по рода си 16+1 Логистичен център и Павилион за
Коментари Харесай

Край Пловдив откриват първия „16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти”

Първият по рода си „ 16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули ” в Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ще бъде публично открит този петък от 10 часа край Пловдив.

Той се намира в офис постройката на компания „ Сиенит ” наоколо до завода на „ Сенсата Технолоджис ” на територията на индустриална зона „ Марица ”, която е част от ТИЗ (Тракия икономическа зона).

На церемонията по откриването ще участват представители на посолствата на страните от ЦИЕ, заместник-министри, регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров, кметове на общини от района, представители на Центъра за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ), Българо-китайската асоциация за бизнес развиване и публични лица от Република Китай. „ 16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули ” започва в следствие от извършената среща на министрите на земеделието на Китай и страните от ЦИЕ на 24 август 2017 година в столицата на Словения Любляна.

Проектът „ 16+1 ” край Пловдив ще дава огромен брой услуги като ръководство на веригата на доставки, логистични, складови и персонализирани услуги (Supply Chain Management, Logistic, Warehouse and Custom), използването и развиването на 16+1 осведомителна платформа вид В2В, на електронна търговия за интеграция на ресурсите на комерсиалната платформа от вид B2B, B2C и G2B2B2C. Чрез него ще се насърчи взаимноизгодно и стабилно развиване на бизнеса с електронна търговия със селскостопански и други артикули сред Китай и страните от ЦИЕ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР