Първият месец на Тони Спринг, тъй като новоназначеният главен изпълнителен

...
Първият месец на Тони Спринг, тъй като новоназначеният главен изпълнителен
Коментари Харесай

Планът за промяна на Macy няма да върне старата магия

Първият месец на Тони Спринг, защото новоназначеният основен изпълнителен шеф на Macy не беше нищо друго с изключение на бойно кръщение.

Инвеститорите деятели се въртят в кръг. Arkhouse Management стартира прокси борба за вдишване на контрола над борда, откакто Macy’s отхвърли непоисканото му предложение за частно взимане на стойност 5,8 милиарда $.

Междувременно известният оператор на повсеместен магазин в Съединени американски щати — чието име в миналото е било синоним на магия за търговия на дребно — продължава да губи значение измежду купувачите. Неговите доходи от 23,9 милиарда $ през 2023 година са с към 15 % по-ниски, в сравнение с преди десетилетие. Нетният приход за цялата година от $105 милиона е измежду най-ниските от две десетилетия. Само 2009 и 2020 година бяха по-лоши.

Решението на Spring – още едно изпитание за преструктуриране – надали ще успокои Arkhouse или ще развълнува акционерите. Планът, наименуван „ A Bold New Chapter “, ще докара до близо 150, или 30 % от едноименните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР