Първият концерт на сръбската звезда пред българска публика премина изключително

...
Първият концерт на сръбската звезда пред българска публика премина изключително
Коментари Харесай

Азис е Лейди Гага отпреди нея, обожавам го: Йелена Карлеуша

Първият концерт на сръбската звезда пред българска аудитория мина извънредно сполучливо

Скандалната сръбска звезда Йелена Карлеуша се изметна от думите си, казани по адрес на българската музика и определението й, че е “боклук ”. Обвини медиите, че думите й са преиначени. Само преди дни тя направи първата си изява в България, а ползата към нея бе огромен.



“Не бих желала българската аудитория да ме знае като най-скандалната, тъй като аз не бих желала да съм това. Не знам какво е скандалното в моята кариера или в моя персонален живот, също така, че аз постоянно съм била себе си. Сръбските медии към този момент не ме дефинират по този начин, в този момент се поуспокоиха ” – сподели тя в “Преди обед ” по бТВ.

Певицата даде да се разбере, че скандалното й изявление за българските певици и музика била изтълкувано неправилно и думите й не се отнасяли за всички реализатори у нас.

“Не го споделих тъкмо по този метод, малко по-кратко го споделих, по по-конкретен метод. Казах, че сръбските артисти обичат да се занимават с българската музика, само че не с най-хубавата българска музика, а с българския отпадък. А България има фантастична музика, фантастични артисти, с един от тях имам и дует. Той се споделя Азис. От 20 години се познаваме, другари семе, аз го боготворя. Той е Лейди Гага отпреди Лейди Гага. Той е образец за всички нас на Балканите, когато приказваме за храброст, за нововъведения, когато приказваме за разрушаването на границите, за вкарването на нови неща, които на Балканите не ги бяхме виждали преди този момент ” – изясни тя позицията си отпреди време.

За това каква е била съответната причина да направи скандалния коментар за българския шоубизнес, Карлеуша сподели: “Лошата музика! Лошата музика на мен ми пречи. Лошата продукция, евтината музика – това ми пречи. Мисля, че всяка страна в района има и добра, и неприятна музика. Всички в шоубизнеса би трябвало дружно да вървим напред, а не да вървим към предишното, към остарялата примитивна музика ”.

Припомняме, че тогава родната ни фолк певица бе първата наша звезда, която реагира остро на изказването на  Карлеуша. Тя пък не й остана длъжна и я захапа: “Мила Андреа, аз нямах поради българската музика, а единствено твоята ”.

По мотив първото посещение на скандалната сръбска звезда у нас, Андреа съобщи: “Евала на дамата. Дойде да събере парите на българите, които по този начин цветущо наскърбява! Послушахме песните, които даже и Сърбия не ги знае, изпя единствената ария, позната ни, и то на Азис! Взе си великия антураж, който отново ние платихме, и си потегли. Браво. Това си заслужаваме! Затова сме на този хал! ”

Доказалата се наша певица и зад граница даде да се разбере, че Карлеуша е копирала визиите й с години забавяне, а също извади 10 кавъра на най-големия си шлагер “Хайде опа ”, множеството от тях – изпети от сръбски певици.

Факт е, че първият концерт на сръбската звезда пред българска аудитория мина извънредно сполучливо, а тя самата показа фотоси и видеа в обществената мрежа, като сподели какъв е бил ползата към нея в София.

Снимка: 24 часа

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР