Първият концерт на феноменалните Dead Can Dance у нас ще

...
Първият концерт на феноменалните Dead Can Dance у нас ще
Коментари Харесай

Dead Can Dance подготвят грандиозен концерт в Античен театър Пловдив

Първият концерт на феноменалните Dead Can Dance у нас ще бъде доста специфичен както за публиката по този начин и за Лиза Жерар и Брендън Пери, тъй като българският фолклор и митология заемат от дълго време централно място в тяхното творчество. Не инцидентно вторият сингъл от чисто новия им албъм - DIONYSUS - ACT II: The Invocation показва магията на българските кукерските ритуали. Композицията се снабди и с прелестен видео клип, който през април има своята международна премиера и наложително ще е част от идното шоу.
Концертът на Dead Can Dance ще е специфичен, тъй като ще е първият концерт от актуалното турне, което ще се организира навън и то на място с ограмна символика и сила - Античният римски спектакъл в Пловдив. Фенове от Америка, Сингапур, Австралия, Обединени Арабски Емирства, Русия и от цяла Европа идват в Пловдив поради концерта на Dead Can Dance. Ето за какво, екипът на групата идва ден по-рано, с цел да може да се запознае с акустиката на Античния спектакъл в Пловдив и приготви шоуто на Dead Can Dance до последния подробност.
С оглед на мощния интернационален интерес към концерта на 30 юни, уредниците сигнализират, че има лимитирано количество свободни билети, които може да бъдат закупени онлайн от DeadCanDanceBG както и в ОМВ, Booktrading, НДK, касата на културен дом Борис Христов и музикален магазин Music Center в Пловдив посредством системата на Тicketportal.bg
Първият концерт на Dead Can Dance в България е част от международното турне на групата - “A CELEBRATION - LIFEWORKS 1980 – 2019 ” и ще включва композици от всичките албуми на Dead Can Dance, и ще ни потопи в международното музикално завещание, музиката на близкия и далечния изток, Африка, средновековна Европа u Балканите. Очаква ви паметен концерт с гъделичкащо сетивата комбиниране от типичен етно и електронни ритми, замайващ бийт, безподобен темп и, несъмнено, меките и мелодични вокали на Лиза Джерард и Брендън Пери.
Следете събитието на:
https://www.facebook.com/events/269103333726258/
https://www.deadcandance.com/
https://www.facebook.com/DeadCanDanceOfficial/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР