Първият ден от август идва с надежди за истинско лято

...
Първият ден от август идва с надежди за истинско лято
Коментари Харесай

Новите заглавия по HBO през август

Първият ден от август идва с очаквания за същинско лято и качествени продукции за гледане. За първото не можем да подсигуряваме, само че второто е нещо друго. Точно по тази причина ще отправим взор към новите заглавия по HBO през август.

 Новите заглавия по HBO през юли
Новите заглавия по HBO през юли

Само две, само че доста мощни

" Животни "

Стартираме месеца със завръщането на " Животни " и техният трети сезон. Припомняме, че " Животни " е анимация за възрастни, която се концентрира върху подценени животни, живеещи в Ню Йорк.

Плъхове, гълъби, котки и какви ли не други създания водят неуместни диалози за половата си еднаквост и други значими въпроси, които обаче са доста близки и до нас, хората. А общото сред всички тях е, че се усещат подценени.



Премиерата на " Животни " е на 10 август

" Играчи "

Нова година, нов сезон за " Играчи " и Дуейн Джонсън . Както знаем сериала наблюдава група някогашни и сегашни играчи по американски футбол. Спенсър Страсмор, героят на Джонсън, е много разпознаваемо име в спортните среди, само че една травма приключва кариерата му.

Публикация, споделена от Ballers (@ballershbo) на Юни 25, 2018 в 3:31 PDT

Страсмор обаче има дух на победител и взема решение да се опитва като финансов управител, а както видяхме от предните три сезона, нещата му се получават, въпреки и мъчно. В този сезон обаче ще има промени и то много съществени, само че това ще обърнем особено внимание идната седмица.



Премиерата на " Играчи " е на 13 август

 Стана ясно по кое време се завръщат
Стана ясно по кое време се завръщат " Играчи "

Какво ще се случи с Дуейн Джонсън и компания

" Несигурни "

Поредният сериал, който се завръща през август с нов сезон. Ще забележим още веднъж какви ги правят двете приятелки Иса (Иса Рей) и Моли (Ивон Орджи). Те към този момент ни демонстрираха, че не влизат в стандартите, само че ще бъде забавно какво ще забъркат в третия сезон на " Несигурни ".

Със сигурност Иса ще продължи да бъде генератор на занимателни моменти, тъй като тя още веднъж ще търси нови провокации. И в случай че те не са свързани с мъже, то ще бъде работата.



Премиерата на " Несигурни " е на 13 август

" Касъл Рок "

Продукцията на Hulu е по Стивън Кинг, което е добра индикация, че би трябвало да чакаме нещо качествено. В стила на Кинг Касъл Рок е фиктивен град с мрачна атмосфера, а злото, несъмнено, дебне отвред, само че никой не знае какво тъкмо е то.


Предстартово преброяване и финален филмов откъс на сериал " Касъл Рок " по Стивън Кинг

Да, тъкмо по този начин си представяме един сериал на ужасите

Ще забележим и Бил Скарсгаард в ролята на пандизчия, който обаче никой не знае за какво е зад решетките. Мистерията е цялостна, тъкмо както и в " Отворени рани ", а компания на Скарсгаард в " Касъл Рок " ще вършат Андре Холанд ( " Селма ", 2014 г.), Мелани Лински ( " Двама мъже и половина ", 2003-2015 г.) и други.



Първите четири епизода от " Касъл Рок " ще бъдат налични от 2 август в HBO GO, а на 28 август ще тръгне и по телевизионния канал.

 „ Отворени рани “ (Sharp Objects) и какво да чакаме от сериала
Какво да чакаме от сериала „ Отворени рани “

Ейми Адамс проверява ликвидиране в родния си град, до момента в който се бори с демоните от предишното си

Ще приключим подбора с два сериала, които свършват през август. Става въпрос за " Наследници " , чийто финален епизод ще бъде излъчен на 6 август и " Отворени рани " , който завършва на 27 август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР