Лорейн Кели скочи в защита на Оли Александър след разочароващия

...
Лорейн Кели скочи в защита на Оли Александър след разочароващия
Коментари Харесай

Лорейн Кели се застъпва в защита на Оли Александър, докато той мълчи след кошмара на Евровизия

Лорейн Кели скочи в отбрана на Оли Александър след разочароващия резултат за Обединеното кралство на снощния конкурс за ария на Евровизия.

Певецът на Years & Years Оли зае 18-то място от 25 с песента си Dizzy и приключи единствено с 46 точки в гласуването на журито от всяка страна. За да добави засегнатост към пострадване, той също получи ужасяващите „ нулеви точки “ от гласуването на публиката.

Въпреки че Обединеното кралство не беше покрай върха на класацията, това въпреки всичко беше усъвършенстване по отношение на миналогодишното присъединяване на Мей Мюлер, която приключи на 25-то място от 26 финалисти със своята закачлива мелодия I Wrote A Song. И двете бяха в внезапен контрастност с времето, когато Сам Райдър стана втори през 2022 година с песента си Space Man.

Може и да не беше вечерта на Обединеното кралство – с Немо от Швейцария, който изпя The Code, завоюва общата победа и стана първият небинарен победител в надпреварата – само че 33-годишният Оли въпреки всичко одобри го добре и продължи да се усмихва, когато рез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР