Първият българин, държал Оскар в ръцете си разказва за новия

...
Първият българин, държал Оскар в ръцете си разказва за новия
Коментари Харесай

Маринов за новия си филм: Подписах договор, в който нямам право да гледам Дензъл Уошингтън в очите

 Първият българин, държал Оскар в ръцете си споделя за новия си филм в САЩ с огромната холивудска звезда Дензъл Уошингтън, само че и за комплицираната обстановка в страната.

Драгомир Танев преодоля часовата разлика и успя да беседва с Димитър Маринов от дома му в Калифорния.

" Филмът е The little thing, което е детективска терминология. Малките неща са тези посредством които един детектив съумява да хване нарушителите. Лентата е по същински случай на Ричард Рамирез. Той е тероризирал Лос Анджелис и Сан Франциско в продължение на години “, споделя Маринов.

" Дензъл Уошингтън е неповторим акьор. Още с влизането в караваната, която беше избрана за мен, прочетох разпоредбите на Дензъл, разказани на една страница – нямаш право на телефон, не може да го поздравяваш, да му приказваш или да го гледаш, в случай че той не го направи пръв, наложителното разстояние сред теб и него е 6 метра. На подготовките трябваше да съм на мястото 10 минути преди той да пристигна. Репетирахме на 6 метра дистанции. След това той излиза и изчезва с лимузината си. С нея обикаля няколко метри, където влиза в облика на персонажа си. Влиза в положение, някакво си негово. И по този начин до идната подготовка. Така и не си приказвах с него. "

Премиерата на кино лентата е на 29 януари. В него вземат участие още Рами Малек и Джаред Лето. Разказва се за две ченгета, които са по петите на  сериен палач (Джаред Лето). Едно от ченгетата, Дийк (Дензъл Уошингтън), е прегорял в работата регионален заместник-шериф, който е в екип със следователя от отдела в Лос Анджелис детектив Бакстър (Рами Малек). Дийк има свръхестествено прецизен усет за " дребните неща ", само че желанието му да заобикаля разпоредбите въвлича Бакстър в огромна вътрешна алтернатива...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР