Първия си спечелен проект по Оперативна програма Развитие на човешките

...
Първия си спечелен проект по Оперативна програма Развитие на човешките
Коментари Харесай

КРИБ-Перник с първи проект

Първия си извоюван план по Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси " показа работодателското съдружие КРИБ-Перник. Разработката е с наименование " Знам какво, научи ме (покажи ми) по какъв начин " и притегля като сътрудници на сдружението за реализирането й Община Радомир и гръцката консултантска компания " Ерикон " ЕООД.

С обезпеченото финансиране от близо 200 хиляди лв. за период от 14 месеца ще се изследва гръцкия опит за реакция на бизнеса в изискванията на рецесия. Особено внимание ще се обърне на дребни и микро компании, които са най-потърпевши в тежка икономическа обстановка. Предприятия от Перник ще получат опция да се показват на Солунския панаир.

Млади бизнесмени от региона ще преминат през особено обичение и в края на плана тримата от тях с най-хубави бизнес проекти ще могат да основат лична предприемаческа компания, изясни ръководителят на плана Елза Георгиева.

Общината в Радомир ще провежда кръгла маса с присъединяване на български и гръцки специалисти и представители на локалния бизнес. Администрацията ще се запознае с локални законодателни начинания в Солун и ще реализира партньорство и побратимяване с три гръцки общини.

Проектът ни дава опция при оптимално рационално и дейно разходване на отпуснатите средства да проучим положителни практики в Гърция и да ги използван при нас, разяснява ръководителят на КРИБ-Перник Георги Милев. Бизнесменът беше безапелационен, че това е добра първа стъпка на сдружението в реализирането на потребни за локалната общественост и за бизнеса планове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР