Първите срещи могат да бъдат наистина стресиращи събития, пълни с

...
Първите срещи могат да бъдат наистина стресиращи събития, пълни с
Коментари Харесай

Най-нелепите случки на първи срещи

Първите срещи могат да бъдат в действителност стресиращи събития, цялостни с голям брой безумни моменти. Когато се връщате обратно във времето, няма по какъв начин да не се усмихнете на сходни обстановки.

Ето за какво ние от Obekti.bg взехме решение да подберем 10 от най-смешните първи срещи, за които хората описват в интернет пространството.

Може би нещо сходно се е случвало и на вас?

1. На първата ни среща заведох момичето на караоке бар. Тя избра да пее I Will Always Love You на Уитни Хюстън. Справи се ослепително. Всичко щеше да е супер, в случай че преди този момент не извика пред цялата аудитория, че посвещава песента на бившето си гадже.

2. Момчето, с което излязох на среща, изяви предпочитание да ме черпи сладолед. Избрах шоколадов. Четири часа по-късно – след една приятна разходка – той ме води вкъщи. И в най-важния миг аз се почувствах засрамена. Той несъзнателно ми зададе въпрос за поразителните черти на лицето ми. Не разбрах какво имаше поради. Момчето разясни, изтъквайки, че даже да имах повече родилни белези, това нямало да има значение за него, тъй като ме намирал за привлекателна и имало медицински метод те да бъдат отстранени. Обърках се тотално, споделих му довиждане и се прибрах у дома. Тогава се погледнах в огледалото и видях голямото шоколадово леке сладолед на бузата си.

3. Предложих на момчето да посетим арт кино. Отидохме до залата. Следващата прожекция бе на някакъв филм, наименуван Shortbus. Нямаше никаква информация за него в интернет. Купихме си билети и се настанихме. Оказа се, че британският не е майчин език на момчето. Затова той трябваше да чете надписите. Но… беше късоглед. Извиних се. Той ме успокои – сподели, че няма значение, стига филмът да е прекрасен. Прожекцията стартира. Първоначално не разбрах нищо от първия кадър. Впоследствие обаче камерата се отдалечи и стана ясно, че пред нас стои избрана част от мъжката анатомия. Героят излезе от ваната и стартира да мастурбира. Оказа се, че филмът е за нимфоман, който има по-възрастна държанка, и беше цялостен с шокиращи подиуми. Изчервена до краен лимит, аз му предложих да си тръгнем. И двамата бяхме много обезпокоени. Помислих си, че това най-вероятно е един от най-лошите моменти в живота ми. Моите проблеми обаче към момента не бяха завършили. След кино лентата се качихме на метрото. Внезапно ми прилоша. Явно бях хванала стомашния вирус, който върлуваше по това време. Едва съумях да попитам " Ще бъдем ли другари, в случай че повърна? " Той ме заведе до метрото, зелена и потяща се. Никога повече не излязохме. Но в този момент ми е смешно като си напомням случката.

4. 10 минути преди началото на срещата един гълъб се изака върху мен. Този ден научих, че птичите изпражнения миришат извънредно. Реших да кажа на индивида, с който имах спогодба, какво се е случило. През цялото време обаче към мен се носеше една не изключително приятна миризма. Не изключително положително първо усещане, не мислите ли?

5. Бях толкоз обезпокоен, че забравих името на момичето. Затова я заведох в Starbucks. (бел. ав. – в известната кафе верига изписват името ви върху вашата напитка).

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР