Първите комплекти медали на зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг вече

...
Първите комплекти медали на зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг вече
Коментари Харесай

Първите звезди на Олимпиадата - уникалните мажоретки от Северна Корея

Първите комплекти медали на зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг към този момент бяха раздадени, само че първите огромни звезди на Игрите пристигнаха от трибуните! Става дума за невероятните мажоретки на Северна Корея.

"Армията от хубавици ", както към този момент станаха известни в Южна Корея, извършва синхронизирани танци и викания на трибуните по време на надпревари с присъединяване на севернокорейски спортисти. А техните съвършени осъществявания се трансфораха в същинско шоу за публицисти и фенове, които получиха по-голямо зрелище в сравнение с са си представяли.

Нацията изпрати група от 230 особено подбрани дами на Игрите, с цел да поддържат своите сънародници.

Те сътвориха неповторима атмосфера в Гангнонг Айс Арена по време на сериите по бързо пързаляне с кънки, а огромна част бе в хокейния център за началото на шампионата при дамите.

Севернокорейските последователки бяха разпределени в четирите страни на залата и бяха в цялостния си плисък по време на загубата с 0:8 на сборния корейски тим от Швейцария.

Жените са определени от влиятелни университети въз основата на "присъствие и идеология ". Има и нещо като диригент, който подава сигнали за другите викания, които всяко едно от девойките извършва до съвършенство.

Убедете се сами във видеата:

Here’s a look at one of the cheers being led by North Korean Cheerleaders at the
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР