Първите 4 месеца на 2021 г. у нас минаха в

...
Първите 4 месеца на 2021 г. у нас минаха в
Коментари Харесай

Успехите ни в Холивуд през 2021: Вивиан Милкова играе с Антонио Бандерас, Димитър Маринов с Дензъл Уошингтън и още + СНИМКИ

Първите 4 месеца на 2021 година у нас минаха в трепетно очакване на две неща - да завърши пандемията и Мария Бакалова да вземе премия " Оскар ", за която бе номинирана.

Нито едно от двете така чакани събития не се случи, само че с Бакалова не завършват българските следи на огромния екран по света. Не едно и две родни имена се забъркаха в интернационалните продукции и (ако са родени под щастлива звезда) занапред ще слушаме за триумфите им.

 

 Антон Котас е родственик на Невена Коканова

Антон Котас е родственик на Невена Коканова

Големи очаквания се разпореждат на две деца българчета - момче и момиче, за шанс и двете на 12-годишна възраст.

Той се споделя Антон Котас, който макар нежната си възраст към този момент има няколко функции зад тила си - 3 през 2021-а и участия в още 4 кино лентата, които предстоят да излязат. Един от тях е " Беглецът " на световноизвестния режисьор Рени Харлин (познат с втората част на екшъна " Умирай мъчно " с Брус Уилис) - филмът ни среща със сержант Рик, който се прибира след задача в Афганистан при брачната половинка си, само че към този момент е изменен... и рисков. Антон играе и в упования " Кунг Фюри ", който е с присъединяване на легендата Арнолд Шварценегер, както и на чудесно познатия Майкъл Фасбендер плюс иконата на 90-те години Дейвид Хаселхоф. Освен всичко друго дребният Котас е родственик на нашата легенда Невена Коканова - бабата на Коканова е сестра на прадядото на Антон.

 

 Вивиан Милкова играе с Антонио Бандерас

Вивиан Милкова играе с Антонио Бандерас

Другата 12-годишна вяра е Вивиан Милкова. Родена във Варна, само че живяла в Саудитска Арабия с майка си от 6-годишна, Вивиан взе участие в екшън с Кейт Бозуърт и Антонио Бандерас, който се снима през лятото в Гърция и следва скоро да излезе. Секссимволът от " Десперадо " и " Зоро " не скри възхищението си от нашенката и я похвали в интернет с думите: " Почакайте! Тук имаме страховит гений! " и драговолно театралничи за фотография с Милкова.

 

 Димитър Маринов играе с Дензъл Уошингтън

Димитър Маринов играе с Дензъл Уошингтън

През 2021 година неотклонен бе и Асен Асенов, извънредно добре прочут в каскадьорските среди - взе присъединяване в " Последният двубой " на Ридли Скот със звездите Мат Деймън и Бен Афлек, работи по " Черната вдовица " със Скарлет Йохансон, по " Бодигардът на дамата на килъра " със Салма Хайек, Райън Рейнолдс и Самюъл Джексън, а през годините е взел участие в " Джейсън Борн ", " Игра на тронове ", " Непобедимите ", " Конан Варварина " и още стотици планове.

 

 Юлиан Костов взе участие в непознати сериали

Юлиан Костов взе участие в непознати сериали

Разбира се, би трябвало да споменем Стан Яневски и Нина Добрев, които също не седяха със скръстени ръце през 2021 година Екранният Виктор Крум от поредицата за Хари Потър записва цели 4 участия за последните 12 месеца, като нито един от филмите не е високобюджетна продукция, цялостна със международни звезди, само че въпреки всичко работи по специалността си, вместо да стане барман - като немалка част от завършващите НАТФИЗ.

 Нина Добрев не почива

Нина Добрев не почива

Нина Добрев, добила невероятна известност с " Дневниците на вампира ", също записва 4 ленти, а също така й следва да снима и нов сериал.

Имаме БГ гении освен пред камера, само че и в музикалния департамент - композиторът Атанас Вълков, роден в Бургас през 1982 година, само че израснал в Полша, неотдавна писа музика за полска лента. Инструменталистът с изключение на всичко друго бе зает през 2015 година от Европейската галактическа организация с предписание да напише музика за късометражен филм, представящ задачата на галактическата сонда " Розета ".

 

 Асен Асенов е добре прочут из каскадьорските среди

Асен Асенов е добре прочут из каскадьорските среди

Успешна година макар пандемията записа и Димитър Маринов, който през 2019 година също се качи на сцената на Оскарите около присъединяване си в " Зелената книга ". Маринов игра в " Малки неща " с имена като Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек.

Юлиан Костов е друго БГ име, което ни популяризира по света с няколко интернационалните сериала (партнира си с Марк Стронг, прочут от " Шерлок Холмс " на Гай Ричи).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР