Първи трейлър на игралния римейк на Малката русалка“ представи Дисни“

...
Първи трейлър на игралния римейк на Малката русалка“ представи Дисни“
Коментари Харесай

Чернокожата Ариел с над милион нехаресвания в Ютюб

Първи филмов откъс на игралния римейк на „ Малката нимфа “ показа „ Дисни “ на събитието „ D23 Expo “ в Анахайм, Калифорния. Филмът ще излезе по екраните през май 2023 година, само че се изправи против остра рецензия още след първия взор – филмовият откъс бе оповестен в Ютюб на 10 септември и към днешна дата има над 1,2 млн. нехаресвания, доста повече от харесванията (327 хил.), предава  " Площад Славейков ".

Историята в „ Малката нимфа “ е познатата от приказките на Андерсен, разказана и в анимацията от 1989 година Ариел е красива млада нимфа, най-малката щерка на подводния крал Тритон, жадна за завършения на сушата. По време на една от разходките си край брега, тя среща очарователния принц Ерик. В морското царство има строга възбрана да се поддържа връзка с индивидите, само че русалката се поддава на изкушението. Получава човешки крайници от злата магьосница Урсула, само че по този начин слага живота си и кралството на татко си в огромна заплаха.

В ролята на Ариел е американската певица Хали Бейли, само че рецензиите против нея не засягат актьорските ѝ или певчески умения. Вместо това десетки коментатори акцентираха разликата в цвета на кожата на рисуваната Ариел от истинския детски филм и на актрисата от игралната версия. Някои по простъпка нападнаха актрисата Хали Бери и даже се поинтересуваха за какво толкоз стара актриса ще влезе в облика на русалката.

„ Грешната Хали. Нямам самообладание да я виждам във кино лентата обаче ", шеговито Бери в Туитър.

Националността на Ариел би следвало да е датска или гръцка, съдейки по татко ѝ Тритон, който е наследник на Посейдон съгласно гръцката митология, отбелязва един консуматор на Туитър.

„ Ханс Кристиан Андерсен написа „ Малката нимфа “ през 1837 година Не е " национално творчество “ или мит. Кожата на Ариел е разказана като чиста и нежна като розов цвят, а цветът на косата ѝ в никакъв случай не се загатва “, акцентира различен.
„ До всички, които се оплакват за цвета на кожата на фентъзи воин, който даже не е човек – през цялото време Исус, роден в Близкия изток и действителна историческа фигура, се играе от руси, синеоки артисти с тип на хипстъри ", разяснява трети.

В музикалния филм Бейли ще си партнира с Мелиса Маккарти в ролята на Урсула и с Хавиер Бардем, който поема ролята на крал Тритон. „ Малката нимфа “ е на режисьора Роб Маршал, в продуцентския екип е майсторът на мюзикъли Лин-Мануел Миранда, писал и нови текстове за част от песните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР