Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще

...
Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще
Коментари Харесай

Гневът завладява лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот“

Първи сериозен конфликт сред доцент Банков и Христо Карагьозов ще сложи гнева в центъра на. Напрежението посред им ще бъде подбудено от сестра Райкова, която ще ги предизвика да бъдат почтени пред нея и пред себе си. Откровенията ще се трансфорат в основна тематика и за други герои в болничното заведение – след изневярата лекар Войнова ще би трябвало да реши по какъв начин да постъпи с Тони след неговото завръщане.
 Откраднат живот NOVA
Неизказаните усеща ще вълнуват и лекар Хинова, доцент Мазов и лекар Владов . Зародилите се връзки сред сътрудниците ще предизвикат доцент Мазов да продължи с нападките към Владов във всеки комфортен случай.

Непланирана среща сред майката на Кая и професор Цонев ще разкрие детайлности от предишното на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще й предложи, феновете ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.

Особени условия ще съберат лекар Огнянова и доцент Банков , които ще насочат взор към предишното и ще отговорят на най-важния въпрос – могат ли да имат взаимно бъдеще или всичко е окончателно завършило.-->

Не пропускайте.

Повече вести ще откриете на на “Откраднат живот ” и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР