Първи по рода си регионален турнир по стрелба за служители

...
Първи по рода си регионален турнир по стрелба за служители
Коментари Харесай

В Бургас стартира турнир по стрелба в памет на Атанас Градев и Йордан Илиев

Първи по рода си районен шампионат по пукотевица за чиновници на Министерство на вътрешните работи, отдаден на трагичната загуба на доблестните служители на реда от Първо Районно управление-Бургас – Атанас Градев и Йордан Илиев , започва през днешния ден.

В шампионата се включат служители на реда от разнообразни структурни звена на ведомството. Той бе открит от шефа на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов, който предложи районната стрелкова конкуренция да протече под мотото „ Завинаги едни от нас! “ .

Откриване на по пукотевица. Снимка: ОДМВР-Бургас

„ Участието ви в днешния шампионат е горделивост за всеки един от вас, тъй като с точния си мерник за следващ път ще докажете, че сте експерти и бранители на реда и спокойствието на жителите. Убеден съм, че ще следвате олимпийския принцип, при който „ Важно е присъединяване, а не успеха ” и ще имате спортсменски хъс! Имайте тъкмо око и спокойна ръка, сътрудници! На добър час! ”

Преди закриване на формалната гала паметта на трагично починалите полицецйски чиновници Атанас Градев и Йордан Илиев бе почетена с едноминутно безмълвие.

Награждаването на спечелилите в шампионата е планувано за 14:30 ч. през днешния ден на стрелкови комплекс „ Капчето ” , подкрепил спортната самодейност, проведена от ОДМВР-Бургас в съдействие с централен състезателен клуб „ Стрелкова асоциация ” – Министерство на вътрешните работи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР