Първи мач е все пак. Имаше и положителни неща, и

...
Първи мач е все пак. Имаше и положителни неща, и
Коментари Харесай

Николай Михайлов с първи коментар за мача със Северна Македония

„ Първи мач е въпреки всичко. Имаше и позитивни неща, и не чак толкоз. Мисля, че резултатът е обективен.  Трябва да се възстановим. след три дни ни следва нов мач и би трябвало да победим. Трудна е програмата, комплицирана е програмата, въобще не е лесна. Днес малко не ни доближи да реализираме по-добър резултат ”, разяснява Михайлов, предава Гонг.бг. 

„ Не се усещам доста добре, топката ме удари право в брадата. Силен изстрел, веселя се че топката не влезе. Това ми е работата да оказвам помощ на тима с опита, който имам. За страдание не успяхме да запазим суха мрежа, тъй като щяхме да победим.

В много моменти им дадохме самодейността, нашият интензитет падна. Второто полувреме се изравниха нещата. Не желая да върша анализ на техния състав. Имат играчи на международни равнище, за жалост ние ги нямаме. Трима четирима играчи имат в Серия А, Ла Лига и други шампионати, които костват по 20 млн. Те победиха тим като Италия, ние през днешния ден излязохме и се надиграваме, само че към този момент трябват резултати ”, сподели още вратарят на националния ни отбор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР