Първенството по футбол на Саудитска Арабия ще бъде сред най-оспорваните

...
Първенството по футбол на Саудитска Арабия ще бъде сред най-оспорваните
Коментари Харесай

Роналдо: Саудитското първенство ще е сред най-оспорваните в света

Първенството по футбол на Саудитска Арабия ще бъде измежду най-оспорваните в света до няколко години, сигурен е португалският национал Кристиано Роналдо.

Той се причисли към Ал-Насър през януари с контракт на стойност към 200 милиона евро.

„ Хората би трябвало да погледнат на Саудитската Про Лига по малко по-различен метод “, съобщи Роналдо пред локалните медии.

„ Не споделям, че тя е като Висшата лига, тъй като това ще бъде неистина. В този шампионат конкуренцията е толкоз огромна, че чак ме изненадва прелестно. Първенството е доста уравновесено и в него има положителни тимове. Сигурен съм, че до няколко години то ще бъде измежду шестте най-оспорвани в света ".

Роналдо попадна в групата на Португалия за идните евроквалификации с Лихтенщайн и Люксембург. 38-годишният нападател стартира последните два мача на международното състезание на пейката, а против Лихтенщайн той може да запише 197-и дуел за националния тим. С това Роналдо ще изпревари кувейтската легенда Бадер Ал-Мутауа с най-вече интернационалните срещи в мъжкия футбол.

" Обичам да троша върхове и съм го правил доста пъти. Освен че съм футболистът с най-вече голове за национални тимове, желая да бъда и този с най-вече мачове ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР