Лавров каза, че изборите в САЩ няма да променят отношението

...
Лавров каза, че изборите в САЩ няма да променят отношението
Коментари Харесай

Амбициите на Наполеон и Хитлер: Лавров обвини Макрон в „пещерна русофобия“

Лавров сподели, че изборите в Съединени американски щати няма да трансформират отношението им към Русия

„ Западът лъже. Не се колебая в това “, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за босненския ефирен канал ATV.

И в детайли изясни за какво в този момент е невероятно да се договаря за Украйна нито с американците, нито с европейците.

, означи Лавров.

Министърът се изрече остро за така наречен мирна конференция, планувана за юни в Швейцария, където те се събират, с цел да обсъдят уреждането на Украйна. Лавров напомни: страна, която афишира неутралитет, в действителност въоръжава Киев и поддържа антируските наказания. Същността на конференцията, акцентира външният министър, е същата „ мирна формула “ на Зеленски, неприемлива за Русия, а проектът на Запада е да „ завлече “ страните от Глобалния юг към Швейцария, тъй че по-късно, базирайки се на мнението на „ международната общественост “, сложи ултиматум на Русия във връзка с украинския спор.

ПЕЩЕРНАТА РУСОФОБИЯ НА МАКРОН

Босненските публицисти помолиха министъра да разяснява все по- нападателните изявления на френския президент Еманюел Макрон в последно време към Москва отговори нашият министър.

Лавров съпостави упоритостите на Макрон с упоритостите на Наполеон и Хитлер. Трябва ли да ви подсещам по какъв начин свършиха...

КАМЕРЪН НЕ съдебна експертиза РАЗКАЯ

Що се отнася до английския външен министър Дейвид Камерън, който неотдавна даде позволение на Киев да употребява английските оръжия, доставени на ВСУ, както желаят украинците, Лавров не избегна острите ъгли в коментара си:

" ПРОСТОДУШНАТА " ЕВРОПА

Според Лавров Западът във външната си политика от ден на ден разчита на изкуствено раздухвани осведомителни войни изясни мисълта си ръководителят на съветското външно министерство.

ИЗБОРИТЕ В Съединени американски щати НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО

Лавров акцентира, че няма смисъл да се чакат промени в политиката на Вашингтон след президентските избори, които ще се проведат в Съединени американски щати тази есен. счита министърът.

Лавров беше запитан и каква е изгодата от интернационалните организации в този момент, в случай че доста от тях в действителност буксуват. Включително Организация на обединените нации. Министърът не разубеди публицистите:

И въпреки всичко Русия няма да се огради с нова желязна завеса.

КИТАЙСКАТА " СВРЪЗКА "

При неналичието на руско-китайска „ взаимозависимост “, добави министърът, на интернационалната сцена всичко би било доста по-лошо. На първо място, тъй като Западът би усетил цялостната си безотговорност и неподсъдност, сигурен е Лавров.

„ заключи ръководителят на съветското външно министерство.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9265Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед9325Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед13142Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед59213Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед40474Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед92693Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76962Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75611„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР