Първата ѝ внучка проплака тази сутрин в 8:26 ч. и

...
Първата ѝ внучка проплака тази сутрин в 8:26 ч. и
Коментари Харесай

Честита радост! Деси Слава гушна първа внучка

Първата ѝ внучка проплака тази заран в 8:26 ч. и въпреки за момента да липсват детайлности за ограниченията ѝ, очевидно и дребната, и майка ѝ се усещат прелестно. Анжела Станкова разгласява съчувствен кадър, с който разгласи появяването на детето. Тя му благодари, че се е появило тъкмо при нея и Майки, и показа, че не съществува по-голямо благополучие на Земята.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Анжела Станкова (@anjela.stankova)

Деси Слава също не пропусна да се похвали пред почитателите си в Мрежата. По думите ѝ цялото прекарване е доста вълнуващо и от своя страна, и тя благодари на Бог, че си има внучка. Бебето носи и нейното име, тъй че насладата ѝ като че ли е двойно по-голяма.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Desi Slava (@desislavaofficial)

Синът на изпълнителката и приятелката му оповестиха, че ще стават родители преди месеци. Макар новината да им бе пристигнала ненадейно, въпреки всичко бързо влязоха в релси и привикнаха с мисълта, че към този момент няма да са сами. Тъй като са много млади, ще създадат и родителите си млади баби и дядовци. Деси Слава се подрежда измежду “колежките ” си по бабинство в сектора в действителност, като преди време там застана и Глория. Бебетата постоянно са чудесна вест и както се споделя, да са живи и здрави бабите, с цел да оказват помощ на младите!

Автор: 24chasa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР