Първата загуба на Нюкасъл при завръщането им в Шампионската лига

...
Първата загуба на Нюкасъл при завръщането им в Шампионската лига
Коментари Харесай

Куп проблеми за Нюкасъл преди визитата на Уулвс

Първата загуба на Нюкасъл при завръщането им в Шампионската лига може да се окаже скъпа, защото травмите прибавят напрежение към разочарованието. Мениджърът Еди Хау бе отчаян от провалянето с 0:1 от Борусия Дортмунд на дъждовната вечер на стадион „ Сейнт Джеймс Парк “.

Английският тим е изправен пред борба за място на едно от първите две места група F, макар че към момента са добре позиционирани с четири точки от три мача, колкото има и Дортмунд.

Още по-голямо безпокойствие за Хау бяха травмите на нападателите Александър Исак и Джейкъб Мърфи.

Националът на Швеция Исак бе на терена единствено първите 15 минути, преди да бъде сменен от Калъм Уилсън, а по-късно Мърфи устоя единствено няколко минути като запаса, преди да падне неприятно на рамото си.

„ Излизането на Исак беше удар, а Джейкъб напусна с нещо, което наподобява като сериозна травма. Имаме къса пейка. Това е може би най-разочароващото нещо от провалянето против Борусия.

При Исак наподобява като рецидив неговия проблем със слабините и това е огромен удар. Джейкъб има евентуално изкълчване на рамото му.

Елиът Андерсън има проблем с гърба, тъй че мисля, че ще отсъства няколко седмици “,заяви Хау.

Нюкасъл има аудиенция на Уулвърхемптън във Висшата лига в събота, а през днешния ден стана ясно, че няма да може да разчита на халфа си С.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР