Първата среща - тя е синоним на нерви, стрес и

...
Първата среща - тя е синоним на нерви, стрес и
Коментари Харесай

Първи срещи, от които ще ви хване срам

Първата среща - тя е синоним на нерви, стрес и неловки моменти. Но все пак е някак сладка и оставя благи мемоари. Поне понякога…

Има други комични случаи, в които първата намира се трансформира в цялостен неуспех и се чудим дали да плачем, или да се смеем.

Ето няколко няколко същински описа на дами, които са имали странни първа срещи,  които сигурно ще помнят цялостен живот, и то със смесени усеща.

И да, някои са неуместни!

“Отидохме на кино, само че след кино лентата той съобщи, че няма време да ме изпраща до нас и ме остави сама пред киното. ”

“Тъкмо се бяхме разгорещили, когато той спря и ми сподели, че трябва да се обади на майка си. ”

“Покани ме на вечеря в китайски ресторант, но в последния миг се обади да анулира срещата, тъй като майка му щяла да прави китайско у дома. ”

" Днес отидох на среща с мъж, с който се срещнах онлайн. Беше довел и майка си… ”

“Той си поръча салата, чорба, пържола и десерт за 50 лв., а аз салата за 8 лв. и накрая предложи да си разделим сметката. ”

“Срещата беше толкоз ужасна, че дадох на келнера 5 лв., с цел да ме залее инцидентно с вино, с цел да би трябвало да си потегли. ”

" Бях на среща и изпих много вино, тъй като бях нервна. Стана ми зле и повърнах тъкмо след първата ни целувка. ”

" Веднъж бях на среща и момчето реши да изстиска голямата си пъпка както си седяхме на масата и се хранехме. Нямаше втора среща… ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР