Първата ракетата на България Григор Димитров се отказа от участие

...
Първата ракетата на България Григор Димитров се отказа от участие
Коментари Харесай

Григор Димитров отказа Мастърс 1000 в Шанхай

Първата ракетата на България Григор Димитров се отхвърли от присъединяване на шампионата " Мастърс " 1000, който стартира в понеделник Шанхай (Китай). Така той загуби шансове за отбрана на купата си на заключителната конкуренция на ATP през ноември в Лондон.

 Кевин Андерсън смъкна Григор Димитров от осмото място в международната тенис класация
Андерсън смъкна Григор от осмото място в международната тенис класация

Гигантът се наложи над Тиафо в Токио

Според информация на уеб страницата Tennis24.bg българинът изпитва болки в глезена. Това е втора травма за Димитров през този сезон. През февруари той не можа да взе участие на Sofia Open 2018 след проблеми зародили на Откритото състезание на Австралия.

Мястото на Гришо в главната схмеа в Шанхай ще заеме италианеца Андреас Сепи. Японецът Кей Нишикори също ще бъде миропомазан и ставайки №8 ще започва непосредствено във втория кръг вместо Димитров.

Турнирът в Шанхай е предпоследният " Мастърс " за сезона и е наложителен за най-силните тенисисти. Освен българина, другите имащи уважителни аргументи да го пропуснат са международният №1 Рафаел Надал, Давид Гофен и Томаш Бердих. Анди Мъри също имаше желание да взе участие, само че той можеше да направи това единствено с " уайлд кард ".

Жребият ще бъде изтеглен в събота, като лидер на схемата е Роджър Федерер, а №2 Новак Джокович.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР