Първата ракета на България е един от най-харесваните тенисисти с

...
Първата ракета на България е един от най-харесваните тенисисти с
Коментари Харесай

Вманиачен фен на Никол упорито очерня Григор и Лолита в Туитър

Първата ракета на България е един от най-харесваните тенисисти с многочислени почитатели по света. За страдание обаче и най-популярните спортисти имат своите " злобари " и родната звезда не е изключение. Оказа се, че в Туитър работи неизвестен профил, който целеустремено наскърбява и пробва да дискредитира Григор.
Профилът е регистриран преди повече от 10 години, само че изключително интензивно работи през този месец. Под прицела му не е единствено тенисистът, само че и неговата другарка . Впечатление прави, че единственият позитивен " воин " в тази акция е някогашната на Димитров Никол Шерцингер.
Григор е обиждан освен за неща, свързани с кариерата му, само че и за външния му тип. Той е именуван " коронавирус глупак ", " лъжец на и отвън корта " и са правени мнения от рода на " 30-годишният с бързооредяваща коса ". Пускани са видеа, на който той чупи ракетата си, както и фотоси, на които тенисистът е поставил ръка върху мъжкото си достолепие.
Зложелателят на звездата написа, че той не е спечелил шампионат от 2017 година насам, че системата на точкуване в ранглистата на ATP около пандемията " изкуствено завишава " позицията на Димитров в последните две години. Многократно българинът е упрекван, че съзнателно " троли " Шерцингер, като води сегашната си другарка тук-там, където певицата се намира по същото време.
Самата Османова също е жертва на анонимния злобар. Тя е определяна като " съветска разведена нерелевантна блогърка ". Особено деен е потребителят на Туитър в последните дни.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР