Първата Нощ на отворените фитнеси“ ще даде възможност на столичани

...
Първата Нощ на отворените фитнеси“ ще даде възможност на столичани
Коментари Харесай

„Активни ден и нощ“ е мотото на есенното издание на “Нестле за Живей активно! Град 2022“, което ще се проведе на 18-ти септември в София

Първата „ Нощ на отворените фитнеси “ ще даде опция на столичани да посетят гратис над 10 клуба, които ще са отворени особено за самодейността от 22.00 до 00.00 часа на 18-ти септември

Тази есен националното придвижване „ Нестле за Живей интензивно! “ за първи път в 17-годишната си история ще обхване по-късните часове на денонощието за да промотира придвижването като занимателна опция за превозване на свободното време и след вечеря.

„ Разширяваме се още и още! 10 000 крачки тъкмо преди вечеря, танци навън след залез, вместо да стоим затворени в къщи, дейна нощна подготовка в добра компания… Динамиката на живота в града е такава, че денем от време на време е мъчно да намерим време да се движим, по тази причина тази година предлагаме различен метод - интензивно развлечение за цялото семейство след залез. Какъв по-хубав метод да бъдем дружно! “ – разяснява Нели Ангелова, управител " Комуникации " Нестле Югоизточен Пазар.

Целта на „ Нестле за Живей интензивно! “ от основаването му до през днешния ден е с всяко издание да предлага нови и нови налични други възможности за придвижване, да притегля нови сътрудници и да въодушевява и стимулира от ден на ден хора да бъдат дейни в всекидневието си и да се хранят по-балансирано. Затова и датата на септемврийското издание – 18-ти септември – не е определена инцидентно. Тя е тъкмо в навечерието на Европейската седмица на спорта и „ Нестле за живей интензивно! Град 2022 “ си слага за цел да и даде мощен старт като приканва всички почитатели на придвижването да останат дейни с #BEACTIVEDAY.

Защото огромната концепция на „ Нестле за Живей интензивно! ” е да бъде повече от един ден интензивности – да си деен е метод на живот, който да прегърнем и през остатъка от годината.

„ Нощ на отворените фитнеси “ е единствено една от новите начинания на „ Нестле за живей интензивно! Град 2022 “ в партньорство с Българска Асоциация Здраве и Фитнес, фитнес клубовете Pulse Fitness & Spa и Атлетик, която ще предложи на столичани опция да посетят над 10 фитнес клуба в града гратис в часовете от 22.00 до среднощ на 18 септември и да се включат в  разнородни интензивности – от кардио, пилатес и йога до зумба и бокс, водени от някои от най-големите звезди на спорта у нас.

Кои ще са в звездния тим на „ Нестле за Живей интензивно! Град 2022, какви други изненади и дейни занимания чакат софиянци и гостите на града на 18-ти септември следва да научите скоро.

Очаквайте продължение и до тогава не забравяйте да се движите!

За положителното въодушевление специфични изненади са подготвили обичаните марките на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, PURINA, NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® Frappé, NESCAFÉ® Dolce Gusto®, NESTLÉ GERBER®, NESTLÉ NESQUIK®, KITKAT®, SMARTIES®, LION®, NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца.

Очаквайте цялостна информация за събитието във Facebook и на уеб страницата на „ Нестле за Живей Активно! “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР