Първата ни ракета в женския тенис Виктория Томова отпадна в

...
Първата ни ракета в женския тенис Виктория Томова отпадна в
Коментари Харесай

Първата ни ракета отпадна в Румъния

Първата ни ракета в женския тенис Виктория Томова отпадна в първия кръг на WTA 250 шампионата в зала в Клуж-Напока, Румъния.

Седмата сложена българка оповестеният за най-хубаво съревнование от своята категория „ Трансилвания Оупън “ за 2023-а отстъпи на Камила Осорио от Колумбия с 2:6, 4:6 след час и 19 минути игра.

Мачът не стартира добре за 28-годишната софиянка. Тя беше пробита във втория гейм, а по-късно и още един път за 1:5, след което Томова отрази два сетбола и върна единия брейк. Но в идващия гейм  колумбийката направи пробив на нула, с цел да затвори частта.

Томова започва с пробив втория сет, който затвърди за 2:0. Осорио обаче го върна за 2:2. Серията на южноамериканката продължи до 4:2, само че българката незабавно направи рибрейк и по-късно изравни. При 4:5 Виктория сервираше за оставане в срещата. Колумбийката поведе с 40:15 и осъществя втория си мачбол.

Томова приключи с 68 % вкаран първи сервис и 49 % извоювани точки при разиграването му. Тя направи три пробива в мача, само че позволи шест.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР